dinsdag 26 december 2023

From Rita Verkaik

 

Richard Walker Obituary

Richard William Walker, 
Op zijn 73ste, ging op zondag 26 november vredig naar huis bij de Heer, na een moedige strijd tegen kanker. Zijn geloof bleef standvastig en sterk. Hij werd omringd en gesteund door een diepe liefde voor zijn familie. Hij was een man met veel passie en een geweldig verkooptalent vanaf zijn jeugd. Een van zijn vele prestaties is onder meer het opbouwen van de Golden Gate Margarine-activiteiten samen met zijn zakenpartner. Richard zal altijd in ons hart herinnerd worden.

Geliefde echtgenoot van Hendrika "Rita" Verkaik. Geliefde vader van Tawnya Baldwin (Sean); Hilary Younker (Todd); Erin Dickinson (Adam). Geliefde stiefvader van Jennifer Taylor (Craig); Danica Grosscurt (Gerald).
Geliefde oudste broer van 4 broers en zussen; Barry Walker (Wendy); Bonnie Henderson (Gerry); Cheryl-macht; Cathy VonHausen (klif).
Zorgzame opa van twintig kleinkinderen. Zorgzame overgrootvader van 8.

Crematie heeft plaatsgevonden. Op zaterdag 9 december wordt er een Celebration of Life gehouden in de Royal View Pinksterkerk; Bezoek 10-10.30 uur; Herdenkingsdienst om 10.30 uur; lichte lunch volgt.
Een speciaal bedankje aan Dr. Kirk Hamilton, Palliatieve Zorgteam, St. Elizabeth, VON.
Herdenkingsdonaties in plaats van bloemen kunnen worden gedaan aan het Vision Fund van de Royal View Pentecostal Church en online condoleances kunnen worden gedaan op www.woodlandcemetery.ca. Regelingen toevertrouwd aan Woodland Cemetery.


onze condolaties aan de familie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten